Намери коректен агент по недвижими имоти

Осават 50 места
Заяви интереса си сега!

Какво получавам?

Спестяваш време, нерви, и пари

Вместо да губиш време в търсене на добри брокери, те сами ще дойдат при теб

Работиш с качествени агенти

Които ще поставят твоя интерес на първо място

Мнението ти ще бъде чуто

То няма да се загуби в коментарите във Фейсбук, а ще остане на показ

Как да съм сигурен, че брокерите ще са качествени?

Брокерите с които работим са регистрирани в сайт, който ти позволява да споделиш мнението си за тях (ще получиш имейл с повече информация след попълване на формуляра). Така те се остават в твоите ръце, което ги стимулира да намерят перфектното жилище за теб.

Агентите искат професионализмът им да бъде откроен, за това ще направят всичко възможно, за да намерят най-добрият дом за теб.

Как работи?

СТЪПКА 1.

Заявяваш интереса си като попълниш формата. След като си описал своите изисквания, можеш да се насладиш на деня си. През това време агентите ще търсят жилище, съобразено с изискванията които си дал.

СТЪПКА 2.

Когато имат вече няколко предложения, ще се свържат с теб. Ще отнеме не повече от ден. Понеже си попълнил формата, специалистът по търсене на имот ще бъде готов с предложения за оглед, съобразени с твоите желания.

СТЪПКА 3.

След като приключиш работата си с него, можеш да оставиш мнението си на сайта и да оцениш неговата работа (ще ти пратим имейл с повече информация). Така ще подпомогнеш да откроим професионалистите в индустрията!

Професионалистите с които работим

Готов ли си да намериш желания от теб дом?

След попълване на формуляра ще можеш да се насладиш на деня си, знаейки че агентите търсят идеален дом според твоите разбирания!

* Чрез изпращане на формуляра, Вие се съгласявате с условията ни за ползване и политиката ни за защита на личните данни