Относно BrokerFinder

Ние сме българска платформа, която предоставя препоръки, рейтинги и ревюта на консултанти по недвижими имоти в България.

Та, с какво помагаме?

Покупката или продажбата на недвижим имот е едно от най-значимите финансови решения, които ще направим през живота си. За това намирането на правилния агент е ключова стъпка в процеса. BrokerFinder е платформа, където:

Хората, които купуват или продават недвижимо имущество могат да оценят брокерите, с които са работили.

Собствениците на жилище и желаещите да придобият такова, могат да лесно и бързо да направят информиран избор с кой агент искат да работят.

Само хора влезли чрез една от трите социални мрежи могат да оценяват агенти и да оставят коментари в профилите им.

Кой ни използва?

Собственици на жилище

Собствениците на жилище използват BrokerFinder за да намерят подходящ за тях консултант, който да им помогне в продаването на имот. Всички агенти са свободни за търсене в страницата с агенти. Не събираме личните ви данни и не взимаме от комисионната на консултантите.

Продавачи и Купувачи на имот

Продавачите и Купувачите на имоти използват BrokerFinder за да си намерят специализиран консултант, който ще им помогне в намирането или продаването на видът имущество, от които те се интересуват. Това е ценен ресурс, който помага на хората да проучат с какъв човек ще работят.

Агенти и Агенции

Агентите и Агенциите използват BrokerFinder за да демонстрират опит и умения на своите бъдещи клиенти в изкуството на купуването и продаването на недвижимо имущество. 

 

Copyright© 2019- brokerfinder.bg. Всички права запазени